Zoeken naar café

café
 
ARhus: ARhus Café.
De rol van leescafés binnen het Vlaamse openbare bibliotheeklandschap, 2018 blijkt het belang van het aanbieden van een breed gamma aan literatuur aan de bezoekers van een bibliotheekcafé. In het nieuwe ARhus Café liggen kranten, tijdschriften en nieuwe boeken als Café leesvoer overal binnen handbereik.
Café GC De Rinck.
In ons café kan je elke woensdagmiddag terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is het de locatie van maandelijkse activiteiten zoals De Rinck aan Z, de spelavond van Anderlecht, elke tweede vrijdag van de maand en het Naaicafé dat we organiseren samen met FEMMA.
Home Café Des Nations Knokke-Heist.
Café Des Nations, een gevestigde waarde in Knokke, gelegen op het Maurice Lippensplein 10 te Knokke, recht over het station., heeft een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe interieur, definitie bruin café anno 2014, het originele concept ongekend in Knokke en het ruime.,
Cafe The Joker.
Tweets by @CafeTheJoker Comedians. Adriaan Van Den Hoof. Chris Van Der Ende. Freddy De Vadder. Han Solo Gino Sancti. Joost Van Hyfte. Michael Van Peel. Xander De Rycke. Kleine Markt 16, 2000 Antwerpen. Café The Joker groter weergeven. De eerste Joker Comedy CD werd zondag 13 mei 2007 opgenomen in café The Joker, comedians: Alex Agnew, Xander De Rycke, Wim Helsen, Thomas Smith, Bert Gabriels en Nigel Williams.
Grand Café deSingel.
Op de internationaal gerenommeerde kunstencampus huist het Grand Café deSingel sinds oktober 2010 in de nieuwe vleugel van het gebouw. Architect Stéphane Beel tekende de plannen voor de uitbouw van 12.000m2. Voor de liefhebbers van dans, muziek, architectuur en theater is het grand café een hotspot.
Café Modern, Teuven Stadscafé op het platteland.
Welkom bij Café Modern. Zie je bezoek aan ons restaurant waar vrienden zich ontmoeten en waar je komt voor smaak en een gemoedelijk onthaal. Over Café modern. Café Modern is een café, restaurant, feestzaal en een terras. Gelegen in een prachtige omgeving in de driehoek tussen Maastricht, Luik en Aken. Café Modern is ook een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen in de Voerstreek, Zuid-Limburg of het Land van Herve.De feestzaal van Café Modern, het oude patronaat van Teuven, Patria genaamd, is uitermate geschikt voor evenementen, feesten, bruiloften etc, maar ook zeker geschikt voor de zakelijke markt c.q. Het dorpje Teuven zelf alleen al, is curieus. Van 1794 tot 1815 door Frankrijk bezet. In 1830 werd Teuven deel van de Belgische provincie Luik. In 1961 een enclave van de Provincie Limburg, deel van het Gewest Vlaanderen.
Camping Houtum Café de Congé.
Doorheen gans het campingseizoen 1 april tot 30 september zijn er tal van activiteiten in Café de Congé: biljartsavonden, kaartavonden, bingo's, dansavonden, BBQ, ontbijten, maar in het winterseizoen kan je de locatie ook afhuren voor andere activiteiten als verjaardagen, babyborrels, familiefeesten enz.
Café De Karper.
Café De Karper. Café de karper. Warm nest aan een groot kruispunt. 50 soorten van het beste bier. Café en gezelschapsspelen. Sportevenementen op 7 tv's. Acties, Bier van de Maand, gadgets, promo's. Quote of the day. A wise man gets more use from his enemies, than a fool from his friends.
t Café, een ontmoetingsplek BZN.be.
t Café voor dak en thuislozenwerking. t Café van Bond zonder Naam is onderdeel van buurt en ontmoetingscentrum De Wijk in Antwerpen-Noord. Dak en thuislozen bieden we een veilige, warme omgeving en we betrekken hen actief in onze werking. De gezelligheid die we samen creëren maakt van dit ontmoetingscentrum een plek van warme contact.
Boulangerie bloch Restaurant Cocktailbar Cafe Theatre Gent.
Cafe Theatre is a part of Les Brasseries de Breyne. Tel: 32 0 9 265 05 50 info@cafetheatre.be. Schouwburgstraat 7, 9000 Gent, Belgium. Parking Kouter Parking Savaanstraat Parking Korte Meer. Privacy Policy Stay informed. Tel restaurant: 32 0 9 265 05 50.

Contacteer ons