Meer resultaten voor café

café
 
Café De Karper.
Café De Karper. Café de karper. Warm nest aan een groot kruispunt. 50 soorten van het beste bier. Café en gezelschapsspelen. Sportevenementen op 7 tv's. Acties, Bier van de Maand, gadgets, promo's. Quote of the day. A wise man gets more use from his enemies, than a fool from his friends.
buurman
home.
In 2015 wordt Café Vlissinghe 500 jaar. Om dit te vieren werkten de stamgasten samen met Stad Brugge een bijzonder feestprogramma uit. Het laatste thema van het feestjaar staat online! Download ook de app over de geschiedenis van Café Vlissinghe.
kassa cafe
Vooruit Café Terras Gent Kunstencentrum Vooruit.
Vooruit Café Terras. Welkom terug in het Vooruit Café! We zijn in Vooruit maar wat blij om jou terug te zien. Kom en geniet opnieuw van een lekker hapje en drankje op het Vooruit Terras of in het Vooruit Café.
rock
Café d'O' Restaurant.
Café dO verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café dO vandaag uitgegroeid tot een restaurant met lekkere streek en seizoensgebonden gerechten en hemelse menus.
belgica parket
Home.
Gaat u binnenkort een boek publiceren en bent u op zoek naar een ruimte voor een boekpresentatie, dan is café Boekowski de geschikte locatie. Bijkomend voordeel van café Boekowski is dat het nadien als afhaalpunt van uw boek kan fungeren.
kroonluchter
Valaarhof Caf.
Het caf werd een paar jaar geleden helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd. Sinds 1 oktober 2014 wordt het café op zelfstandige basis uitgebaat door Neske. Het Valaarhof is en blijft een gezellig caf waar jong en oud zich onmiddellijk thuis voelt.
cafe ijsselstein
cafe Gomez.
Het vernieuwde plein miste volgens ons nog een plek waar je met een aperitief en aangepast hapje de werkdag kan wegspoelen, maar waar je ook tot in de vroege uurtjes kan blijven plakken. Onze huisgemaakte tapas onderstrepen onze passie voor foodsharing.
jazz rotterdam
ARhus: ARhus Café.
De rol van leescafés binnen het Vlaamse openbare bibliotheeklandschap, 2018 blijkt het belang van het aanbieden van een breed gamma aan literatuur aan de bezoekers van een bibliotheekcafé. In het nieuwe ARhus Café liggen kranten, tijdschriften en nieuwe boeken als Café leesvoer overal binnen handbereik.
helly hansen oslo
Café Café Startpagina Facebook.
PXL-Congress Hasselt, Vlaams Gewest. Café Café voelt zich heerlijk bij PXL-Congress. Gisteren om 0401: Hasselt, Vlaams Gewest. Zes weken presenteert Café Café met Parklife XL een volle concert én DJ agenda! Komend weekend staan alvast deze toppers op het podium.:
buitenbar
Café Combinne Archeduc.
Café Combinne Jezus-Eik neemt vakantie in juli. Vanaf donderdag 6 augustus kan je online Nederlands oefenen, wekelijks op donderdagavond van 19u30 tot 22u. Café Combinne Halle start op 7 juli: wekelijks op dinsdag om 19u in openlucht, Vandenpeerenboomstraat 78 in Halle.
speelgoed van het jaar baby

Contacteer ons