Resultaten voor oost

oost
 
Afdeling Hasselt-oost Wit-Gele Kruis.
Leidinggevende en stafmedewerker. Hoeveel kost thuisverpleging? Wanneer kan je bij ons terecht? Kosten en tegemoetkomingen. Waar kunnen we je verzorgen? Wat leg je klaar? Wat als je zorg wijzigt? Wit-Gele Kruis van Vlaanderen vzw. Frontispiesstraat 8 bus 1.2. 2019 Wit-Gele Kruis.
Rusthuizen in Oost-Vlaanderen Woonzorgweb.
Rusthuizen / Woonzorgcentra. Woonzorgcentra in Antwerpen. Woonzorgcentra in West-Vlaanderen. Woonzorgcentra in Oost-Vlaanderen. Woonzorgcentra in Vlaams-Brabant. Woonzorgcentra in Limburg. Woonzorgcentra in Brussel. Woonzorgcentra met onmiddellijk beschikbare plaatsen. Serviceflats / Assistentiewoningen. Serviceflats in Antwerpen. Serviceflats in West-Vlaanderen. Serviceflats in Oost-Vlaanderen. Serviceflats in Vlaams-Brabant.
Kathleen Van Oost Universiteit Antwerpen.
Kathleen Van Oost is als stafmedewerker Bijzonder Onderzoeksfonds BOF verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie over de diverse oproepen van het BOF, het controleren van de ontvankelijkheid van de aanvragen, de voorbereiding van de oproepen en het ondersteunen van de leescommissies en de interdisciplinaire commissie bij de selectie van de voorstellen.
Constructiv Oost-Vlaanderen.
Voordelen en ondersteuning. Kies andere regio Oost-Vlaanderen. Opleiding, instroom en toeleiding. Constructiv werkt hard aan het verbeteren van de instroom van werknemers in de bouwsector en het op peil houden van hun competenties. De sector streeft immers naar duurzame tewerktstelling!
Houthalen Oost OKRA.
OKRA OKRA in je buurt Houthalen Oost. Joggen in het water. kaarten en rummicub. Gezellig samen wandelen. Samen op een ontspannende manier met elkaar creatief bezigzijn. Turnen voor mannen. Ben je stram en stijf in je lijf kom dan naar onze turnles voor mannen.
Belbus De Lijn.
Woon-werkverkeer voor jouw werknemers. Adverteren op bus of tram. Vervoer voor leerlingen. Reisinformatie op maat. Toegang tot reisinfodata. Oproep leveranciers M-Ticket. Over De Lijn. Attest vertraging aanvragen. Toelating filmopnames of fotoshoot. Rolstoeltoegankelijke rit aanmelden. 2020 De Lijn Vlaamse Vervoermaatschappij Home.
GR tochten Oost-Vlaanderen Grote Routepaden.
Wie is wie. GR tochten Oost-Vlaanderen. GR tochten Oost-Vlaanderen. GR Oost-Vlaanderen organiseert maandelijks dagtochten over de mooiste GR-paden in de nabije omgeving. Je hebt hierbij de keuze uit de Treinwandelingen of de Vrijedagwandelingen. Aanvullend worden er ook weekends en meerdaagse trektochten georganiseerd.
Onze activiteiten Velt Zuid-Oost-Haspengouw.
De cursus is gratis maar inschrijven is verplicht vóór 28/01/2021: wim.cornelis1964@gmail.com of 0478/927 966. Met steun van Buurten op den Buiten, een initiatief van de Koning Boudewijnstichting en de Vlaamse Landmaatschappij ter ondersteuning van lokale projecten die de sociale cohesie in landelijke gemeenten bevorderen.
OWC Oost West Centrum Orval.
Oost West Centrum Orval. Oost West Centrum Orval. Alle residentiële workshops van het Oost West Centrum vinden sinds 1997 plaats in La Ferme du Bois-le-Comte. La Ferme du Bois-le-Comte de hoeve in het bos van de graaf is een 100 jaar oude hoeve die we met warme, natuurlijke materialen gerenoveerd en uitgebouwd hebben tot een prachtige verblijfsplaats voor gasten, cursisten en groepen.
Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen Centrum voor Basiseducatie.
Video van CBE Leerpunt Zuid-Oost-Vlaanderen stelt zich voor. Zin om samen te werken? Leerpunt ZOVL werkt samen met heel wat partners en organisaties; bijvoorbeeld: OCMW's, VDAB, Agentschap Integratie en Inburgering, samenlevingsopbouw, bibliotheken, CVO's, lagere scholen, steden en gemeenten, Organisaties kunnen cursisten doorverwijzen of we organiseren aanbod op maat.

Contacteer ons