Op zoek naar honden?

honden
 
Honden Stad Oostende.
Als je één tot vijf honden houdt, hebt u geen vergunning nodig. Als je vijf tot tien honden houdt, moet je dit melden bij de dienst Leefmilieu, Stadhuis, vierde verdieping, kantoor 408. Voor meer dan tien honden moet je een vergunning aanvragen.
Honden Dierenwereldkruis.
GEBOORTEDATUM: 20/03/2017 RAS: Mechelaar GESLACHT: TEEF EXTRA INFO: AYLA heeft het niet zo begrepen met vreemde personen, ze moet je eerst goed vertrouwen, en van achter het traliewerk van de kennel kan ze vreemd uit de hoek komen, het is ook. GEBOORTEDATUM: 04/05/2015 RAS: Welsh Corgie GESLACHT: REU gecastreerd EXTRA INFO: CHUBS is een lieve hond, met een zacht karakter. Maar ook al heeft hij een zacht karakter is hij ook wel over beschermend en. GEBOORTEDATUM: 15/01/2020 RAS: CV DUITSE HERDER GESLACHT: REU EXTRA INFO: FIDEL is een hond met een rug zakje, hij is uit Griekenland gehaald, heeft dan eerst in een pleeggezin geleefd om daarna geadopteerd te worden wat een hoop stress heeft. GEBOORTEDATUM: 17/09/2018 RAS: CV MECHELSE HERDER GESLACHT: REU EXTRA INFO: Rex is een hond met een rug zakje, hij leefde met een andere hond samen en gingen geregeld alleen op stap.
Schuthok voor honden Natuur dier Wonen Stad Poperinge.
Voor de opvang van alle zwervende, verloren of achtergelaten honden werkt het stadsbestuur samen met hondenkennel t Keikophof in Roesbrugge. Er is één noodkooi voorzien waar de hulpdiensten 24 uur op 24 terecht kunnen met een zwervende, verloren of achtergelaten hond.
Emmys honden en kattenhotel gaat in vlammen op: zeven di. Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Emmys honden en kattenhotel gaat in vlammen op: zeven dieren overleven brand niet. Het nieuwe jaar begon dramatisch voor de eigenaars van Emmys honden en kattenhotel in Rillaar bij Aarschot. Dinsdagochtend omstreeks 6.30 uur brak er om nog onduidelijke redenen brand uit in de gerenoveerde hoeve.
Honden Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Bezoek de Unco-Jerry Facebook pagina. Ons asiel kan pas goed functioneren met gemotiveerde vrijwilligers, daar kunnen we er nog steeds van gebruiken.: Als opvanggezin: opvangen van katjes of honden, hen laten voorzien van alle medische zorgen, het ontvangen van eventuele adoptanten.
Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Stad Brugge.
Steun de Brugse horeca. Steun voor ondernemers: maatregelen en lokale initiatieven. Initiatieven lokale handelaars. Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Honden op het strand in Zeebrugge: wat mag en wat niet? Van 15 maart tot 15 oktober.:
Honden ZWIN Natuur Park.
Zijn honden toegelaten in het park? Om de vogels niet op te schrikken en om hygiënische redenen zijn honden niet toegelaten in het Zwin Natuur Park. Blindengeleide honden zijn uiteraard wel toegelaten. Is er een plaats om mijn hond achter te laten?
onze honden: Help Animals.
Help Help Animals door Lid te worden. Help ons door peter te worden. onze dieren aan te nemen. Het asiel Anderlecht. De veterinaire zorgen. Enkele raadgeving voor U. Onze dierenasiel in Kasteelbrakel. Ik heb geen tuin. OK met kats. OK met honden.
Honden ter adoptie Dierencentrum Waasland.
Jachthond Decathlon.
Voor Solognac primeert de veiligheid, het comfort en de gezondheid van de hond, en we ontwikkelden onze producten dan ook steeds in nauwe samenwerking met ervaren hondeneigenaars en lokale dierenartsen in Cestas, waar het hoofdkwartier van Solognac gevestigd is. In samenwerking met onze externe partners ontwikkelden we elektronische halsbanden die de hond zijn grenzen leren kennen en met onze Canicoms kun je ook vanop grote afstand opdrachten blijven geven.

Contacteer ons